Stichting Corona in Kaart - gegevens delen tussen eerstelijnszorg - EXTERN.pdf

Geschreven door Josine van der Brug

Aan de woordvoerder volksgezondheid.pdf

Brief aan de Nederlandse politiek

Brief van de Stichting Corona in Kaart aan de woordvoerders Volksgezondheid van de Tweede Kamer en diverse gemeenten over haar initiatief.

Verplaats personeel en kennis, geen ernstig zieke mensen.

Huisarts Marcel Kerkhoven, bestuurslid bij de Stichting Corona in Kaart, houdt een pleidooi voor het oplossen van het dreigend beddentekort via het versterken van de lokale zorgaanbod op basis van een goede registratie en het delen van informatie in plaats van door coronapatiënten te verplaatsen.

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) kan geen oordeel geven over de opzet van de 7 ‘corona-apps’ die het ministerie van VWS heeft geselecteerd. De AP vindt dat het ministerie de kaders niet duidelijk genoeg heeft gesteld. Daardoor zijn de 7 app-voorstellen onvoldoende uitgewerkt om te kunnen beoordelen of de bescherming van gevoelige gegevens van Nederlanders voldoende is gewaarborgd.

Stichting Corona in Kaart DEF 14 04 2020 zonder personalia.pdf

14 april 2020 - De tender van VWS

Dinsdag 14 april heeft de Stichting Corona in Kaart, net als 600 andere partijen, haar ideeën ingeleverd bij VWS. Geïnteresseerd in onze tender? Download hier ons voorstel.

Vragen of opmerkingen? Neem contact met ons op via info@coronainkaart.nl.

6 april 2020 - De pitch

SCiK Pitch.pptx